ÖLAND SPIRAR

Punken spirar i Löttorp 2024

Smaskig Punkbuffé och en film om ett rött hjärta.

Punken spirar i Löttorp!

Den 11 maj blir det punkbuffé och film i Löttorp. På Centrumbion visas dokumentärfilmen om Imperiet ”Ett hjärta är alltid rött”. Efter filmen så serveras det en härlig buffé på Ia`s Restaurang och de som visar upp sin biljett från filmen får rabatt på buffén. Kom och minns den punkiga eran tillsammans! Vi lovar att det blir en härlig kväll med film, bilder, musik och mat! Under kvällen på Ia`s så blir det enbart punkrock kvällen till ära! En liten utställning med bilder på lokala punkare kommer eventuellt att visas på bion, mer info kommer.  Det blir ”punkigt” värre både på Centrumbion och på restaurangen!
Dokumentärfilmen ”Ett hjärta är alltid rött” är berättelsen om det svenska rockbandet Imperiets väg, från spillrorna av Ebba Grön till Svensktoppen och de stora arenorna. Det är också historien om Sverige i en era då landet hade en avgörande plats på den världspolitiska arenan, och samhällsengagemang hos artister var en självklarhet.
Det är ideella krafter från Centrumbion som kommer se till att det blir en häftig upplevelse på den lilla bion på norra Öland, det kommer det även bli på matstället, en happening som byborna och matgästerna sent kommer att glömma!
Passa på att se den omtalade dokumentärfilmen och gå sedan tillsammans med punkig gång mot buffén!

Filmen visas 17.00 på Centrumbion i Löttorp och bokas som vanligt på deras hemsida.
https://centrumbiolottorp.se/
För mer information om eventet ring: 070 495 10 02
Ia`s Restaurang: 070 336 69 40